Wat vinden deelnemers van I AM?

​​​ 

Margo Huijerjans - De workshop heeft mij verrast! Het heeft mij niet alleen inzicht gegeven in mij belemmerende denkpatronen maar heeft mij ook een tool gegeven om ze gemakkelijk om te buigen. Direct toepasbaar en zeer inspirerend!  

Eline Terpstra - Margret bedankt voor de inspirerende training en je prettige manier van coaching. Programma zat goed in elkaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Voor mij was het een dag vol eye-openers. 

Ineke Kaptijn - Het gezamenlijk verwerken van een probleem, het verzacht en vloeide weg. Handgrepen om om te gaan met emoties en omstandigheden en hoe het op te kunnen lossen, verlichten.

Erica Bol - Met veel aandacht en liefde voor alles neemt Margret je mee, geeft ze je inzichten en helpt ze je met het openen van deuren die klaar zijn om geopend te worden. Erg inspirerend! Rust, ruimte, sterker gevoel één te zijn met alles om ons heen. Goede oefeningen, stapje dichter bij echt voelen. Ruimte om naar mezelf te kijken en te onderzoeken wat de kern achter bepaalde vragen is. Belangrijke dag! Didactisch erg sterk opgebouwd. Complimenten!

Anne Philippe - The way I think and feel about the I am training is as a benevolent, safe and warm place. It is a monthly meeting with myself. Thanks to Margret’s thoughts provoking training material, practical exercises and above all, a huge dose of respect, attention and love, I feel safe to further explore and challenge myself and progress on the long path to become who I really am. 

Really funny and original mindfulness exercise. Fun to do and brought me back to childhood time. A full day, emotions directly from the start, enough to work on. Thank you, the course is perfect as it is.

Great day again thanks! Especially the collective exercise when each of us went through one of its bottlenecks, supported bij the entire group. I am really grateful to participate in the I AM Training. 

Today a small step towards self-acceptance which brings a huge feeling of relief.  

Marion Antonis - Door de I AM training heb ik inzicht gekregen waarom ik mijn verleden niet voor de volle 100% los kon laten. Je kan het pas echt loslaten als je echt kan voelen en kan zeggen, ik ben dankbaar voor alles wat ik wel heb gehad. 

Zojuist een coachingsgesprek gehad bij Margret. Een onderwerp waar ik al jaren mee aan het worstelen was, had Margret binnen een paar minuten duidelijk. En ook in dezelfde korte tijd was de lading eraf en was het opgeruimd. Wat een Intuïtie, wat een scherpe analytische blik en wat een wijsheid! En wat een opluchting!  

Esther Fijneman - Door eenvoudige vragen worden mijn eigen keuzes heel helder. Iets moeilijks, complex wordt eigenlijk iets simpels, binnen handbereik. Ik merkte dat ik dacht verantwoordelijk te zijn, maar dat ik eigenlijk de verantwoordelijkheid bij de ander legde. En de realisatie, dat houden van mezelf de basis is van leven in verantwoordelijkheid en 'in charge' zijn. Fijne combi tussen zelf aan de slag en samen met de groep. Bijzonder: het loslaten bij jezelf en het effect op jezelf én anderen! Dank voor dit cadeau, weer! 

De training heeft een heerlijke balans tussen voelen, begrijpen en ervaren in een ongedwongen sfeer. Ik kreeg vandaag een gevoel en besef van mijn onbegrensde mogelijkheden, van onverwachte potentie als ik mezelf de ruimte geef. 

Het is steeds weer een cadeautje elke cursusdag. Vandaag de realisatie dat de kracht van het aanwezig zijn bij de ander zo enorm is. Wat dat al niet in gang kan zetten! 

Pauline van Oirschot - Heel fijn om handvatten te krijgen om voor mezelf en met mijzelf verduidelijking, verdieping en verwerking te kunnen laten ontstaan in mijn eigen tempo. De bewustwording dat ik zelf degene ben die mezelf beperk en dus ook degene die mezelf bevrijd. Het besef dat ik zo vrij ben als ik mezelf vrij laat, mezelf gun.

De 'licht'heid mogen ervaren van het liefdevol gedragen worden door alle fijne mensen op deze dag.  Concreet werkelijk leren loslaten d.m.v. bewustwording van innerlijke overtuigingen. Bevrijdend en grondend. Wie ben ik? Wat een verdiepende reis!

Christel Bassing - Zo fijn en goed voor mij om hier te zijn. Indalen, rust, nieuwe inzichten en Boshuis-dagje. Cadeau! Doorgronden van identiteit, onderbewustzijn, ego en ziel als begrippen en ten opzichte van mijzelf. De cursus is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vrijheid, een ECHT cadeau voor jezelf... en daarmee voor alles en iedereen.    

Joke de Bruin - Dank je Margret, je reikt me tools aan die ik kan toepassen in mijn dagelijks leven. Bijzonder vond ik dat ik voor mezelf iets heb doorbroken m.b.t. mijn onzekerheid. De verbinding met de groep voelt heel goed. Het contact onderling voelt als een thuishaven. Hierdoor ontstaat openheid, waardoor je geen beperkingen voelt. Ik heb een bijzondere dag ervaren.

Dorien Spanjaard - Deze workshop nodigt je op een prettige, laagdrempelige en relatief makkelijke manier uit om met jouw eigen uitdagingen aan de gang te gaan. De sfeer is optimaal, de oefeningen aantrekkelijk en heel goed toepasbaar in je dagelijks leven! 

Marijke Timmermans - Fantastische omgeving en prettige leiding van Margret om in je kracht te komen en stappen te ondernemen voor dingen waar je tegenaan loopt. Je gaat met een voldaan gevoel weg en weet meer over jezelf en de onderliggende blokkades. 

Ria van Druten - Deze workshop is een dag voor en door jezelf. Het maakt niet uit waar je staat in je leven, voor iedereen die zijn zelfvertrouwen een boost wil geven, een aanrader voor wie vooruit wil !!!  

Anja Barendrecht - Bijzonder: de diepte/grootsheid/ruimte/meerdimensionaliteit die beschikbaar was voorbij de technieken van de cursus. Praktische handvatten die geplaatst worden in een ruimer perspectief op het leven(de) en hoe ik mezelf ervaar in het geheel. Gedachten of patronen kon ik op meerdere facetten of invalshoeken onderzoeken. Dat relativeert en gaf me een neutraal gevoel van rust en ruimte. Een helderder gevoel over hoe oordelen doorwerkt en dat oordelen waarneembare consequenties heeft voor zowel mezelf als de ander. Margret is iemand die persoonlijke (spirituele ontwikkeling) op een aardse, praktische manier kan benaderen.

Maaike Kuppens - Ik vond het een hele positieve dag, met veel nieuwe inzichten en handvatten voor de toekomst. 

Ellen Verheijen - Start en afsluitende meditatie vond ik weer erg goed. Ik vond het vandaag heel bijzonder om naast de energie te voelen van anderen en van voorwerpen, daaruit ook informatie op te vangen. Ervaren hoe je je eigen werkelijkheid creëert en welke overtuigingen in de weg kunnen staan. Ik ben opnieuw in contact gekomen met mijn echte zelf, mijn bron van geluk. Ik heb ook gezien hoe en waarom je daarvan weg dwaalt en heb de eerste handvatten gekregen om dat te veranderen.  

Marte Roemeling - Warm onthaal en thuisgevoel. Fijne warme setting en interessante onderwerpen. Bewustwording van je overtuigingen en hoeveel effect deze op je leven hebben.   

Marjo Dobbelaer - Een heerlijke ontspannen dag, omgeven door prachtige herfstnatuur, liefdevol. Begrippen worden afgepeld om uit te komen bij je zielsgevoel, bij wie je in wezen bent. Inzicht in de kracht van energie en hoe hier mee te spelen. Het inzicht dat je verhaal steeds opnieuw vertellen een helende functie kan hebben, blij met deze oefening. Mooie oefening om stapjes te zetten in loslaten. Fijn tempo, goede sfeer, geweldig dat dat zo ontstaat. 

groep I AM Training 2017/2018