I AM Weekend - lucht en ruimte - I AM Trainingen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

I AM Weekend – lucht en ruimte

24 april 10:00-25 april 17:00

€275

Het leven lijkt soms ingewikkeld. Het loopt allemaal niet zoals je graag zou willen. Je wordt er doodmoe van. Of eigenlijk, als je heel eerlijk bent, dan word je doodmoe van jezelf, van al het moeilijk doen, het tobben, de stress, het gedoe. Want je weet ook wel dat je onbewust zelf de situatie in stand houdt, dat jij jezelf in de weg zit.

Dat doe je niet express, natuurlijk niet. Het is een volkomen begrijpelijk en heel normaal patroon vanuit het verleden, een overlevingsstrategie die je mogelijk in je jeugd of op een ander moment heeft geholpen om met situaties om te gaan. Maar datzelfde patroon helpt nu niet meer. Sterker nog, het belemmert je nu om verder te gaan. Kortom, het is de hoogste tijd om er iets aan te doen. Om jezelf wat lucht te geven en ruimte te maken voor iets nieuws.

I AM

I AM Weekend – lucht en ruimte

Tijdens deze 2-daagse workshop ga je onderzoeken waarom (een onderdeel van) jouw leven op dit moment moeizaam verloopt. Je krijgt inzicht in wat jij hier zelf in doet, welke belemmerende gedachten en patronen je hebt en waarom het zo logisch is dat je die ontwikkeld hebt. Vervolgens onderzoek je wat die patronen je opleveren maar ook wat het je kost om deze in stand te houden. Daarna maak je zelf de bewuste keuze om patronen en gedachten al dan niet los te laten. Als je loslaat creëer je ruimte.

Je krijgt de kans om verdriet of pijn uit het verleden te helen, te verzachten. Te accepteren als onderdeel van jouw verleden, wat heeft bijgedragen aan wie je nu bent. Als het een plek krijgt hoeft het jouw heden en toekomst niet langer in de weg te staan.

Op de eerste plaats geeft dit een enorm gevoel van opluchting. Je komt vanzelf meer in contact met wie je bent. I AM. Ten tweede krijg je weer zin in het leven en energie om je eigen leven vorm te gaan geven in de richting die jij wenst. Je krijgt helder wat je te doen staat.

Natuurlijk kunnen we niet alles oplossen in 1 weekend. Zie het als een kickstart. Je zet een veranderingsproces in gang, wat nog lang zal doorwerken.

Reacties van eerdere I AM cursisten

I AM Training - Bos en Beek i AM Training - Bos en Beek

“De bewustwording dat ik zelf degene ben die mezelf beperk en dus ook degene die mezelf bevrijd. Het besef dat ik zo vrij ben als ik mezelf vrij laat, mezelf gun” – Pauline van Oirschot

“Je reikt me tools aan die ik kan toepassen in mijn dagelijks leven. Bijzonder vond ik dat ik voor mezelf iets heb doorbroken m.b.t. tot mijn onzekerheid.” – Joke de Bruin

“Emotions directly from the start, enough to work on. Great day again, especially the collective exercise when each of us went through one of its bottlenecks, supported by the entire group. I am really grateful to participate. Thank you, the course is perfect as it is.” – Anne Philippe

“Belangrijke dag! Didactisch erg sterk opgebouwd. Complimenten!” – Erica Bol

I AM Training - Bos en Beek I AM Training - Bos en Beek I AM Training - Bos en Beek

Praktische informatie I AM Weekend

De 2-daagse workshop wordt gegeven door Margret Notté op 24-25 april op de praktijk van I AM, Zandstraat 33, in het buitengebied van Rijsbergen (Noord- Brabant). De praktijk staat in een bos vol vogels en eekhoorns. Je kijkt uit over natuurgebied de Breedbroeken, waar je tijdens een wandeling een goede kans maakt om reeën tegen te komen. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten.

De prijs is €275 inclusief 21% BTW voor 2 workshopdagen, inclusief 2x lunch, koffie/thee. De workshopdagen zijn van 10.00-17.00u. Er is geen overnachting inbegrepen.

Uiteraard kan het I AM Weekend alleen doorgaan indien de Corona voorschriften dit toestaan. Op dit moment gaan we uit van een klein groepje van maximaal 4 deelnemers om in de binnenruimte 1,5 meter afstand aan te kunnen houden. (De foto’s zijn van workshops voor de Corona periode en op een andere locatie).

Meld je vandaag nog aan! Je bent van harte welkom.

Klik hier om aan te melden

I AM Training - Bos en Beek I AM Training - Bos en Beek

I AM

Het begint bij jou!

 

Gegevens

Begin:
24 april 10:00
Einde:
25 april 17:00
Kosten:
€275
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

I AM Trainingen
Telefoon:
06-10147409
E-mail:
info@iamtrainingen.nl
Site:
iamtrainingen.nl

Locatie

I AM
Zandstraat 33
Rijsbergen, Noord-Brabant 4891PP
+ Google Maps
Telefoon:
06-10147409
Site:
iamtrainingen.nl