I AM Weekend: Schone lei - loslaten - I AM Trainingen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

I AM Weekend: Schone lei – loslaten

23 november 2018-25 november 2018

€795

Soms is het leven zwaar en ingewikkeld. Je ervaart stress, angsten, zorgen, verdriet, je slaapt slecht. Kortom, het vreet energie en je wordt er doodmoe van. Het lijkt erop dat het niet vanzelf overgaat. Oftewel, de hoogste tijd om er iets aan te doen. Maar wat?

Je zou wel willen vluchten en alles achterlaten. Helaas neem je dan jezelf mee en daarmee ook de oorzaak van het probleem. Hoe fijn zou het zijn als je in je huidige levenssituatie met een schone lei kon beginnen? Wel, dat kan zeker. Je kunt er een flinke start mee maken tijdens het I AM Weekend: Schone lei.

Schone lei

Tijdens deze 3-daagse workshop ontdek je waarom jouw leven soms moeizaam verloopt. Je krijgt inzicht in wat jij hier zelf in doet, laat het verleden los en doorbreekt patronen. Je gaat letterlijk jouw bewustzijn en onderbewustzijn opschonen. Op de eerste plaats geeft dit een enorm gevoel van opluchting en ruimte, daarnaast krijg je weer zin in het leven en energie om iets nieuws te creëren.

I AM Training - Bos en Beek i AM Training - Bos en Beek

“Je reikt me tools aan die ik kan toepassen in mijn dagelijks leven. Bijzonder vond ik dat ik voor mezelf iets heb doorbroken m.b.t. tot mijn onzekerheid.” – Joke de Bruin

“Emotions directly from the start, enough to work on. Great day again, especially the collective exercise when each of us went through one of its bottlenecks, supported by the entire group. I am really grateful to participate. Thank you, the course is perfect as it is.” – Anne Philippe

“Goede oefeningen in relatie tot voelen. Belangrijke dag! Didactisch erg sterk opgebouwd. Complimenten!” – Erica Bol

I AM Training - Bos en Beek I AM Training - Bos en Beek I AM Training - Bos en Beek

Samengevat gaat het Schone lei weekend over loslaten:

  • vrijdag: I AM Beautiful – opsporen en loslaten wat jou in de weg staat, heling, zelfacceptatie
  • zaterdag: I AM Free – loslaten van het verleden, opschonen van beperkende overtuigingen, vrije aandacht, meer energie
  • zondag: I AM in Charge – het nemen van verantwoordelijkheid voor je leven, vergeving, zelfvertrouwen

Praktische informatie workshop

De 3-daagse workshop wordt gegeven op 23-24-25 november 2018 op het landelijk gelegen Bos & Beek, net buiten Ulvenhout. Deze voormalige boerderij beschikt over een cursuszaal en bed & breakfast, heeft een fenomenaal uitzicht en grenst aan de bossen, waar we zeker gebruik van maken.

De cursusprijs van €795 inclusief BTW is inclusief 3 cursusdagen, cursusmaterialen, 2 overnachtingen bij Bos & Beek, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en koffie/thee. De cursusdagen zijn van 10.00-17.00u.

Klik hier om aan te melden

I AM Training - Bos en Beek I AM Training - Bos en Beek

“De bewustwording dat ik zelf degene ben die mezelf beperk en dus ook degene die mezelf bevrijd. Het besef dat ik zo vrij ben als ik mezelf vrij laat, mezelf gun” – Pauline van Oirschot

Het begint bij jou!

 

Gegevens

Begin:
23 november 2018
Einde:
25 november 2018
Kosten:
€795
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

I AM Trainingen
Telefoon:
06-10147409
E-mail:
info@iamtrainingen.nl
Site:
iamtrainingen.nl

Locatie

Bos & Beek
Chaamseweg 29
Ulvenhout, Noord-Brabant 4858RK Nederland
+ Google Maps
Site:
www.bosenbeek.nl