I AM Lezing - Loslaten en patronen doorbreken - I AM Trainingen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

I AM Lezing: Loslaten en patronen doorbreken

11 oktober 2018 19:30-21:30

€20

Jouw werkelijkheid is het gevolg van hoe je denkt en daaruit volgend je gedrag, wat vast ligt in patronen. Als je jouw werkelijkheid wilt veranderen, dan zul je jouw denken en gedrag moeten aanpassen. Doe je dat niet, dan blijft het zoals het is.

Jouw gedachten en gedrag zijn grotendeels voorgeprogrammeerd in je onderbewustzijn. Dat is fijn als het gaat om autorijden, het bespaart jouw ‘mind’ energie als het automatisch gaat en je er dus niet over na hoeft te denken. Jij hebt jezelf gedurende je leven van alles aangeleerd oftwel geprogrammeerd. Deze programma’s bepalen hoe je denkt en hoe jij je gedraagt, volgens vaste patronen.

Je kunt een nieuwe baan nemen, een jaar sabbatical of verhuizen naar de andere kant van de wereld. Als je echter op dezelfde manier blijft denken, zal het hooguit een tijdelijke verandering geven. Het patroon zal zich herhalen. Jouw denken en jouw gedrag zijn namelijk hetzelfde gebleven. Je blijft je hetzelfde voelen en tegen dezelfde problemen aanlopen.

Maar hoe doorbreek je zo’n patroon? Hoe verander je structureel een probleem dat bij jouw leven lijkt te horen? Hoe verander je ‘The story of your life’ in positieve zin?

Interactieve lezing

Tijdens de lezing ga je zelf heel nieuwsgierig jouw leven onderzoeken. Waar loop je tegenaan? Wat doe jij om dat te veroorzaken? Welke patronen heb je. Wat kun je vervolgens doen om de patronen te doorbreken en verandering in jouw situatie te brengen?

I AM Training - BoshuisI AM lezing

Margret Notté

Margret Notté

De lezing wordt gegeven door Margret Notté – trainer/coach van I AM Trainingen. Margret heeft zelf de weg gelopen van drama’s (geen zelfliefde, afhankelijk, minderwaardigheidscomplex), naar een gelukkig en bijzonder plezierig leven vol zelfvertrouwen, passie en daadkracht.

Sinds 2012 geeft Margret trainingen en workshops aan groepen en coacht zij individuen. Ook schrijft zij regelmatig over persoonlijke ontwikkeling. Kenmerkend voor haar werk is op de eerste plaats de praktische toepasbaarheid in het dagelijks leven en daarnaast oplossingsgericht en resultaatgericht denken vanuit lichtheid en overvloed.

Meer lezen

Aanmelden

We starten om 19.30 inloop met koffie/thee vanaf 19.00u – Bos & Beek Ulvenhout

Klik hier om aan te melden

Het begint bij jou!

 

Gegevens

Datum:
11 oktober 2018
Tijd:
19:30-21:30
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

I AM Trainingen
Telefoon:
06-10147409
E-mail:
info@iamtrainingen.nl
Site:
iamtrainingen.nl

Locatie

Bos & Beek
Chaamseweg 29
Ulvenhout, Noord-Brabant 4858RK Nederland
+ Google Maps