Even voorstellen

Margret Notté: I AM trainer / coach 

Margret Notté


Uit mijn eigen persoonlijke ontwikkelingstraject is een passie voortgekomen voor het willen begrijpen hoe de menselijke geest en het leven werkt. Waar het mij om gaat is hoe je die inzichten praktisch kunt toepassen om de kwaliteit van het leven aanzienlijk te verbeteren. Sinds 2012 geef ik trainingen en coach ik mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in Nederland, België en Amerika. 

Naast persoonlijke ontwikkeling speelt natuur een belangrijke rol in mijn leven en werk ik sinds 2009 voor Stichting NatuurWijs. Ik geef onder andere trainingen op het gebied van natuurbeleving en natuureducatie. Het is mijn ervaring dat in de natuur heling, verwerking, inzichten en inspiratie gemakkelijker toegankelijk zijn. Daarom kies ik voor mijn trainingen en coaching bij voorkeur voor een locatie in de natuur. We gaan regelmatig naar buiten.

Al mijn inzichten, kennis en ervaring heb ik samengebracht in de werkwijze en het cursusmateriaal van I AM

Met I AM begeleid en coach ik veel mensen die met zichzelf in de knoop zitten of tegen een probleem aanlopen. Het leven kan behoorlijk pittig zijn. Stress klachten, niet slapen, burnout, depressie of een ingrijpende gebeurtenis zoals een ongeluk, operatie, ontslag of scheiding. Dit is vaak aanleiding om hulp te zoeken voor een proces dat al veel langer aan de gang is. De oorzaak dat het leven pittig is ligt nooit in de omstandigheden, maar in jezelf. Je kunt op elk moment in je leven aan jezelf werken. De oorzaak van je patronen opsporen, het verleden verwerken en loslaten. Vergroot je eigenwaarde, zelfliefde en zelfvertrouwen. Spoor jouw beperkende overtuigingen op zodat je meer mogelijkheden gaat zien.

Mijn werkwijze is erop gericht dat je verantwoordelijkheid gaat nemen om te zijn wie je wilt zijn en het leven te leven dat je wenst. Ik begeleid jou op een liefdevolle, praktische en uitdagende wijze. Dit kan persoonlijk door individuele coaching, of in groepsverband tijdens een cursus of training. Ga de uitdaging aan en zet stappen om een leukere en betere versie van jezelf te worden. Ook voor jouw omgeving. Het zal je helpen jouw talenten beter te benutten. Je kunt van het leven genieten.

Het begint bij jou!

Wil je meer over mij weten? Bekijk mijn LinkedIn profiel.

Aanmelden voor een cursus of voor persoonlijke coaching.

Wat kan ik voor jou doen?

groep I AM Training 2017/2018

I AM Lezingen, workshops en trainingen

Ik geef regelmatig lezingen, workshops en trainingen aan groepen. Deze gaan over het opschonen en herstructureren van je bewustzijn, anders denken, zelfliefde, zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid nemen, loslaten wat niet helpt, creëren wat je wilt ervaren. De aanpak is altijd praktisch en direct toepasbaar, ongeacht de uitdagingen in jouw leven.

Maak een keuze uit het programma.

Boshuis Mastbos Breda

I AM Coaching

In plaats van groepstraining kun je ook kiezen voor individuele begeleiding door coaching. Als je een steeds terugkerend probleem of een patroon hebt is dit meestal een symptoom van een dieperliggende oorzaak. Ik help je de oorzaak te vinden en ter plekke weg te nemen. 

Voor coaching op afspraak kun je terecht op 2 locaties: 

  • Boshuis in het Mastbos, Stouwdreef 1, Breda (vrijdagmiddag)
  • Hoge Daalakker 36, Bavel 

Consulten op afspraak €75 per consult van circa 1 uur. 

Maak een afspraak: aanmeldformulier of bel 06-10147409 

"Een onderwerp waar ik al jaren mee aan het worstelen was, had Margret binnen een paar minuten duidelijk. En ook in dezelfde korte tijd was de lading eraf en was het opgeruimd. Wat een Intuïtie, wat een scherpe analytische blik en wat een wijsheid! En wat een opluchting!" - Marion Antonis
"Heel fijn om handvatten te krijgen om voor mezelf en met mijzelf verduidelijking, verdieping en verwerking te kunnen laten ontstaan in mijn eigen tempo" - Pauline van Oirschot
"Met veel aandacht voor alles neemt Margret je mee, geeft ze je inzichten en helpt ze je met het openen van deuren die klaar zijn om geopend te worden" - Erica Bol
"Door eenvoudige vragen worden mijn eigen keuzes heel helder. Iets moeilijks, complex wordt eigenlijk iets simpels, binnen handbereik" - Esther Fijneman
regenboog, gelukkig

I AM Blog

Regelmatig schrijf ik blog artikelen ter inspiratie, met tips en oefeningen die je zelf kunt toepassen.

Als je het leuk vind kun jij je hier gratis op abonneren. Je ontvangt dan telkens een berichtje met de link als er een nieuw artikel is verschenen. Als blijk van waardering krijg je een welkomstgeschenk.


Even voorstellen

Martin Notté: I AM in Business / coach / ondernemer

Martin Notté


Mijn overtuiging is dat bedrijven gaan bloeien als medewerkers gaan bloeien. 

Klik hier als je geïnteresseerd bent in I AM in Business en wilt weten wat Martin voor jouw bedrijf en medewerkers kan doen.