Vakantie: I AM vragenkaartjes cadeau - I AM Trainingen

Vakantie: I AM vragenkaartjes cadeau

Eindelijk, vakantie! Een paar goddelijke weken geen stress, niets moet en alles mag. Je hoeft je niet langer druk te maken over je werk. Je verruilt je pumps voor teenslippers of je laat je baard staan. Eten doe je buiten de deur of je pakt iets makkelijks. De hele nacht Netflixen zonder je daar schuldig over te voelen. Je stapt uit het strakke keurslijf. Het mag nu allemaal, want het is vakantie.

Vakantie: tijd voor bezinning

En nu je toch tijd genoeg hebt, komen vanzelf de vragen boven. Bevalt dat strakke keurslijf je nog wel? Waarom had je het zo druk voor de vakantie? Waar maak jij je druk over? Is daar niet iets aan te doen?

De vakantie is een zeer geschikt moment om eens na te gaan of je wellicht iets aan je leven wilt veranderen. Je bent er even helemaal uit: uit je werk, uit je normale omgeving, weg van de mensen waar je vaak mee omgaat, uit de normale patronen. Door er letterlijk uit te stappen kun je er van een afstandje als een buitenstaander naar kijken. Oftewel, je bent objectiever en minder emotioneel betrokken, je ziet duidelijker wat er aan de hand is én wat de oplossing is.

I AM vragenkaartjes cadeau

I AM vragenkaartjes voor in de vakantie

Het is vakantie, dus je hebt alle tijd voor jezelf. Als cadeautje kun je hier 16 I AM vragenkaartjes downloaden om eens heel nieuwsgierig naar jezelf en jouw leven te kijken. Print de kaartjes, knip ze uit en neem ze mee op vakantie. Trek vervolgens elke ochtend willekeurig 1 kaartje om je die dag op te bezinnen.

Sommige kaartjes geven een opdracht om direct actie te ondernemen en je leven aangenamer te maken. Andere kaartjes stellen een vraag. Stel jezelf in de ochtend de vraag op het kaartje en neem de hele dag de tijd om het antwoord boven te laten komen of voer de opdracht uit. Misschien denk je soms in eerste instantie dat de vraag niet van toepassing is, stel hem toch, wie weet wat er boven komt.  Je zult zien dat het erg interessant en leuk is om aan jezelf te werken.

I AM

Wil je meer inzichten in jezelf en in hoe jij jouw leven aangenamer kunt maken? Kom dan naar een I AM lezing, workshop of training (zie programma), of maak een afspraak voor persoonlijke coaching.

Het begint bij jou!

Margret Notté

Klik hier om een ​​reactie te plaatsen 0 reacties