Gratis e-book “Een geschenk uit de hemel”

een geschenk uit de hemel

 

 

 

gratis e-book

Alsjeblieft mijn gratis e-book. Het ePub bestand is te lezen op een e-reader, tablet, en laptop. Wat ik hoop is dat het boek je zal inspireren om open te staan voor een ruimere werkelijkheid. Dat het je zal stimuleren op onderzoek uit te gaan in jezelf, naar jouw eigen waarheid en naar jouw eigen kracht.

Naast het e-book krijg je tevens ca 2x per maand een gratis blog artikel ter inspiratie, met praktische tips en oefeningen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hier kun jij je uiteraard op elk moment voor afmelden.

Waar gaat het boek over?

Je hebt het misschien wel eens meegemaakt, een moeilijke periode zoals een burnout, scheiding of ernstige ziekte. De zekerheid en veiligheid van je werk, gezin, gezondheid etc. stort als een kaartenhuis in.

Hoe vreemd het ook klinkt, achteraf besef je dat dit het beste is wat je ooit is overkomen. Een soort goddelijke interventie. Uit pure noodzaak ga je namelijk pijn en verdriet uit het verleden verwerken en opruimen. Wat lange tijd diep weggestopt was komt nu spontaan bovendrijven. Er is geen ontkomen meer aan, je moet er iets mee. Het verdriet en de pijn verwerk je en laat je los. De wijze levenslessen integreer je en neem je mee, deze maken je een vollediger mens, met meer wijsheid, begrip en compassie.

In deze periode sta je open voor nieuwe inzichten, je verruimt jouw gezichtsveld in het besef dat er meer is op deze wereld dan je ogen kunnen zien. Het is duidelijk voelbaar dat je er niet alleen voor staat. Als door een wonder kom je steeds de juiste mensen tegen die je verder kunnen helpen. Zachtjes word je de goede richting in geduwd, terug op je pad, met nieuwe kansen om een andere weg in te slaan. Als herboren, opgeschoond, met nieuwe inzichten en krachtiger dan ooit ben je klaar voor de volgende fase in je leven.

Het begint bij jou!

Margret Notté

een geschenk uit de hemel

 

Het boek ‘Een geschenk uit de hemel’ is als paperback te koop voor €17,50 + €3,50 verzendkosten. bestellen.

Uitgever: Nitawo
Schrijver: Margret Notté
1e druk: 2010 Paperback 192 paginaʼs
ISBN: 978-90-815507-1-0
NUR 320 Literaire non-fictie algemeen

Klik hier om een ​​reactie te plaatsen 0 reacties