I AM in Business

Martin Notté: I AM in Business / coach / ondernemer

Martin Notté


De combinatie van cijfers en mensen heeft mij altijd aangetrokken. Opgeleid als bedrijfseconoom en accountant heb ik in verschillende directiefuncties Finance en HR gecombineerd. Gericht op ontwikkeling en resultaat, maar zeker ook op de mens. 

Mijn overtuiging is dat bedrijven gaan bloeien als medewerkers gaan bloeien. Het is de kunst om de mensen op de juiste plek in de organisatie te krijgen en hen het vertrouwen te geven dat zij op deze plek kunnen excelleren.

Om dit te bereiken beginnen wij met het in kaart brengen van de organisatiecultuur, werkwijzen en overtuigingen. Met het krachtige I AM materiaal leggen wij beperkende overtuigingen en niet helpende patronen bloot. Deze worden dan vervolgens verwerkt en losgelaten, waardoor er weer ruimte ontstaat voor groei en ontwikkeling van de organisatie.

Hierna gaan wij op dezelfde wijze aan de slag met teams en individuele medewerkers, met als doel duidelijk te krijgen wie zij werkelijk zijn, wat zij willen en hoe dit past binnen de organisatie. Kortom: de juiste persoon op de juiste plek.

Het resultaat van onze I AM werkwijze is succesvolle, open organisaties die op een mensgerichte wijze hun doelstellingen makkelijker behalen.

Het begint bij jou!

Wil je meer over I AM in Business of mij weten? Maak een afspraak of bekijk mijn linkedin profiel.